Gratis quickscan

Fysiotherapie Stadshart

Het behandelcentrum voor herstel, revalidatie, training en preventie

Het Verhaal van Stadshart

Doelstelling behaald met een flitsend resultaat

Toen Fysiotherapie Stadshart zich meldde, wisten wij het meteen. Werk aan de winkel! Met twee vestigingen en een multidisciplinair team staat Fysiotherapie Stadshart al jaar en dag bekend als dé gerenommeerde praktijk voor Fysiotherapie in Den Helder. Het was voor therapeuten Jeroen Voogd & Laurens Duijker dan ook een doorn in ’t oog dat dit via de online kanalen niet direct zichtbaar was.

Gelukkig kon QualityClicks na een prettig eerste gesprek direct laten zien dat dit anders kan. We begonnen met een strak design van de website, het schrijven van de teksten en het optimaliseren van de vindbaarheid in Google. Tot op de dag van vandaag voelen wij ons vereerd dat we dit nog steeds mogen bijhouden.

Dat QualityClicks streeft naar tevreden relaties en totale ontzorging is ook in deze case weer naar voren gekomen. Tegenwoordig ondersteunen wij Fysiotherapie Stadshart niet alleen met de website & vindbaarheid, maar zijn wij ook gestart met actieve advertentiecampagnes en helpen wij bij het beheer van Social Media en grafisch design!

Doelstelling

Het verbeteren van de online presentatie, vindbaarheid in Google en het aantrekken van nieuwe patiënten.

De strategie

Het inzetten van het alles-in-éénconcept en de ondernemer hier actief bij betrekken.

Resultaat

Een ijzersterke online identiteit en goede Google-posities met als resultaat: nieuwe patiënten voor Fysiotherapie Stadshart.

Stadshart adverteert actief

Het Doel

Dat de heren wisten wat zij wilden, was ons direct duidelijk. Hoewel de online presentatie bij aanvang te wensen overliet, hebben de therapeuten alles behalve stilgezeten. Na een strategisch overleg bleek dat Fysiotherapie Stadshart heldere doelen voor ogen had. De website moest beter, vindbaarheid in de zoekmachine Google was een vereiste en hoewel Stadshart een uitgebreide patiëntengroep heeft, wilden zij deze graag laten groeien.

Met dankbaarheid voor het vertrouwen nam QualityClicks de opdracht met plezier aan. Met een gedegen strategie en Fysiotherapie Stadshart als kapitein op eigen schip waren wij vastbesloten de doelen te realiseren!

De Strategie

Omdat heel team Stadshart, bestaande uit zo’n 14 specialisten, zich volledig inzet voor haar patiënten wisten wij dat een totaalconcept voor hen de beste optie zou zijn. Door het beste van onze diensten te combineren hebben zij zelf geen omkijken naar de online presentatie. Natuurlijk overleggen we intensief en sparren wij graag, maar nemen daarna al het werk uit handen.

Dankzij het unieke alles-in-éénconcept van QualityClicks werd een responsive website gelanceerd en is een uitstekende vindbaarheid op Google bereikt. Nadien aangevuld met gerichte advertenties en actief Social Media-beheer heeft de samenwerking zijn vruchten afgeworpen. Een belangrijk doel is behaald: meer patiënten helpen naar herstel!

Uw Bedrijf ons volgend Succesverhaal?

Drink vrijblijvend een kop koffie met één van onze specialisten!

Contact ons

Vragen over dit project?

Wij vertellen graag meer over onze diensten. Benieuwd naar wat wij precies hebben gedaan? Neem contact met ons op en we brengen graag ons enthousiasme op u over!

Adresgegevens

Het Arsenaal 32B
1781 XP Den Helder

Telefoon

085 – 064 5248

E-mail

info@qualityclicks.nl