Gratis quickscan

Perfect Shapes

Personal training in Alkmaar en omstreken

Perfect Shapes in Alkmaar

Een samenwerking met een ambitieuze ondernemer

Een salesadviseur van QualityClicks kwam in contact met Stefan Bakker, oprichter en eigenaar van Perfect Shapes in Alkmaar. Na een goed gesprek was de samenwerking al vrij snel beklonken. De ervaring van Stefan in de personal training en onze ervaring in online marketing bleek een fantastische combinatie te zijn.

Perfect Shapes was net opgericht, de eerste klanten werden bediend en de eerste voorzichtige stapjes op het internet waren gezet. Toch was het Stefan duidelijk dat hij ook online zijn bedrijf meer in de kijker wilde spelen. Het alles-in-éénconcept leek hem geschikt en wij gingen dan ook met plezier voor Perfect Shapes aan de slag.

QualityClicks heeft voor Perfect Shapes een website ontwikkeld op een interessante omschrijvende domeinnaam. De teksten zijn informatief en duidelijk opgesteld en de vindbaarheid in Google is gerealiseerd. Daarnaast vond Stefan het een goed idee om ook actief gebruik te maken van Google Ads. Al met al heeft dit al vrij vlug geresulteerd in nieuwe cliënten voor personal training in Alkmaar.

Doelstelling

Het professionaliseren van de online uitingen gecombineerd met een goede vindbaarheid met als resultaat nieuwe cliënten voor Perfect Shapes.

De strategie

Het inzetten van ons alles-in-éénconcept voor een nieuwe website en Google vindbaarheid. Dit is gecombineerd met een nieuwe huisstijl.

Resultaat

Een professionelere presentatie op het internet en goede online campagnes voor meer aanvragen uit de website.

Perfect Shapes heeft gratis intakes

Het Doel

Toen QualityClicks bij Stefan Bakker van Perfect Shapes op de koffie ging, vonden we het fantastisch om te zien dat Stefan al een aantal stappen op het internet had gezet. Het was tijd voor een nieuwe stap. Een volledigere website, een nieuwe huisstijl en goede online advertentiecampagnes zouden hier prima bij aansluiten. Zo gezegd, zo gedaan. Met enthousiasme en dank voor het vertrouwen begonnen wij de doelen in kaart te brengen en ging QualityClicks voor Perfect Shapes aan de slag. We reserveerde een commercieel interessant domeinnaam en hebben daarop ons alles-in-éénconcept op ontwikkeld. Stefan was duidelijk over het doel. Van een parttime onderneming naar een fulltime bezigheid. Ons team doet er alles aan om hem hierin te ondersteunen en met succes.

Het Resultaat

Na een flitsende start sloeg toch wel een beetje het noodlot toe. De wereldwijde corona-pandemie gooide voor Perfect Shapes roet in het eten. Met verplichte lockdowns voor contactberoepen en verschillende maatregelen werd het lastig om te groeien en door te pakken.

Opgeven? Geen sprake van! Zo stellig als Stefan is gaf hij aan; we gaan door! Met wat kleine aanpassingen aan de website traint Perfect Shapes (met in achtname van de RIVM-maatregelen) tijdelijk buiten haar cliënten. Hoeveel klanten zou Perfect Shapes en QualityClicks online hebben geworven zonder lockdown? Niemand zal het weten. Maar één ding weten wij wel; ook onder de huidige omstandigheden plukt Perfect Shapes vruchten van de online samenwerking. QualityClicks hoopt dan ook van harte nog vele jaren samen met Stefan zijn online resultaten te mogen waarborgen en verbeteren!

Uw Bedrijf ons volgend Succesverhaal?

Drink vrijblijvend een kop koffie met één van onze specialisten!

Contact ons

Vragen over dit project?

Wij vertellen graag meer over onze diensten. Benieuwd naar wat wij precies hebben gedaan? Neem contact met ons op en we brengen graag ons enthousiasme op u over!

Adresgegevens

Het Arsenaal 32B
1781 XP Den Helder

Telefoon

085 – 064 5248

E-mail

info@qualityclicks.nl