Gratis quickscan

Dakdekkersbedrijf JBR

Hét dakdekkersbedrijf in Noord-Holland!

Het Verhaal van Dakdekkersbedrijf JBR

Doelstelling behaald met een flitsend resultaat
Wij wisten meteen dat Dakdekkersbedrijf JBR een flitsende start zou gaan maken met een nieuwe online marketingcampagne. Sinds 2001 zijn ze een opzichzelfstaand dakdekkersbedrijf. JBR word gerund door Wim Reinders en is misschien wel het meest veelzijdige dakdekkersbedrijf in Noord-Holland. Of u ze nodig heeft voor de aanleg van een plat dak, een pannendak of een geheel andere dakgerelateerde klus, de specialisten van JBR staan paraat! Dit alles maakt Dakdekkersbedrijf JBR tot een zeer gerenommeerde partij. Toch ontbrak er nog een cruciaal puzzelstukje namelijk: een effectieve marketingcampagne op het internet.

Na een gratis adviesgesprek met onze online specialist, zijn wij tot een mooie overeenkomst gekomen met elkaar. Wij zijn begonnen met het maken van een effectieve advertentiestrategie. Tegelijkertijd zijn wij van start gegaan met de vormgeving van de website. De oude website van Dakdekkersbedrijf JBR was grondig aan vernieuwing toe. Wij hebben gezorgd voor een hedendaagse uitstraling met aantrekkelijke huisstijlkleuren en conversiegerichte call-to-action impulsen.

Doelstelling

Een mooiere media-uiting op het web. Gericht en actief adverteren met als uitgangspunt het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers.

De strategie

In samenspraak met de ondernemer de media-uiting vormgeven.

Het inzetten van het alles-in-éénconcept in samenhang met een ruim advertentiebudget.

Resultaat

Een ijzersterke online identiteit met een mooi visueel aanzicht.

Constante toppositie in de advertentie sectie van Google.

Stadshart adverteert actief

Het Doel

Effectief adverteren in de Google zoekmachine. Dat was het uitgangspunt voor de online marketingcampagne van Dakdekkersbedrijf JBR. Het bedrijf maakte eerst gebruik van een klassieke klantenwervingsstrategie. Uiteraard vonden wij dat dit beter en effectiever kon. Door hetzelfde budget vrij te stellen, die ze eerst gebruikte voor de klassieke wervingsstrategie, hebben wij samen een advertentiestrategie op touw gezet. Sinds het gebruik van de advertenties in Google heeft Dakdekkersbedrijf JBR een toppositie verworven binnen de advertentie omgeving.

De Strategie

Bij een sterke campagne hoort een sterke website. De oude website van Dakdekkersbedrijf JBR was nodig aan vernieuwing toe. Webdesign op zichzelf is voor sommige misschien bijzaak maar voor een bedrijf dat actief investeert in hun marketing is een visuele upgrade wel op zijn plaats.
Mede dankzij het alles-in-éénconcept van QualityClicks werd er een mooie website en een effectieve online marketingcampagne gerealiseerd. Het bedrijf is continu vindbaar in het advertentiegebied van Google. Op die manier kan Dakdekkersbedrijf JBR een groter en jonger publiek aanspreken via het internet.

Uw Bedrijf ons volgend Succesverhaal?

Drink vrijblijvend een kop koffie met één van onze specialisten!

Contact ons

Vragen over dit project?

Wij vertellen graag meer over onze diensten. Benieuwd naar wat wij precies hebben gedaan? Neem contact met ons op en we brengen graag ons enthousiasme op u over!

Adresgegevens

Het Arsenaal 32B
1781 XP Den Helder

Telefoon

085 – 064 5248

E-mail

info@qualityclicks.nl