Gratis quickscan

Gericht adverteren (SEA)

Bereik direct de juiste doelgroep!

Gericht adverteren via QualityClicks; Search Engine Advertising (SEA)

Naast de vrije, organische, zoekresultaten (zie SEO) bieden zoekmachines zoals Google ook de mogelijkheid om betaald te adverteren (afrekenen per klik). Deze advertenties bevinden zich meestal helemaal boven aan de zoekmachine of andere prominente plekken. Door gebruik te maken van deze advertenties kan er bijvoorbeeld gericht geadverteerd worden op een bepaald zoekwoord of een specifieke doelgroep. Op deze manier creëert QualityClicks samen met u doelgerichte campagnes.

Onze specialist neemt van tevoren een budget met u door. De zoekwoorden en eventuele regio’s en doelgroep(en) bepalen we op strategische wijze in overleg. Zo kan SEA uitkomst bieden bij seizoensfluctuaties, een product/dienst dat u extra onder de aandacht wilt brengen of het kan u helpen een (nieuwe) doelgroep aan te trekken.

In tegenstelling tot zoekmachineoptimalisatie (SEO) geeft Search Engine Advertising (SEA) direct resultaat. Omdat u met een partij als Google afspreekt dat u per bezoeker betaalt, plaatsen zij uw advertentie direct bovenaan. Daarom gebruikt QualityClicks SEA als tool in het alles-in-één concept om in de beginfase, maar zeker ook in een later stadium, direct resultaat te boeken.

Direct resultaat?

Waarom SEA via QualityClicks?

R

Alleen betalen bij een daadwerkelijk bezoek

R

Direct boven aan de resultaten

R

Bereik de juiste doelgroep met uw boodschap

R

Na start van ons alles-in-éénconcept bent u direct vindbaar

Samen een gerichte campagne bouwen?

Vrijblijvend brengen wij de markt samen met u in kaart en brengen een gepast advies aan u uit! 

085-0645248

Bel ons gerust

stuur ons een bericht

contact@qualityclicks.nl