Gratis quickscan

Alles-in-éénconcept

Wij nemen u alles uit handen, wel zo makkelijk!

Alles-in-éénconcept

Het totaalpakket voor MKB

Het alles-in-éénconcept van QualityClicks laat u doen waar u goed in bent: ondernemen. Met dit totaalconcept nemen wij u alles uit handen als het gaat om onlinemarketing en vindbaarheid. Met de kennis uit uw branche, verenigd met onze online kennis, hebben wij de ideale mix om voor u tot deze slimme totaaloplossing te komen.

w

Het eerste gesprek

Tijdens een vrijblijvend en kosteloze afspraak brengen wij uw online kansen in kaart. Dit doen we met een zoekwoordanalyse en een gedegen marketingstrategie.

Website onder handen

QualityClicks ontwikkelt voor u een zoekmachinevriendelijke website volgens de nieuwste technieken. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om uw huidige website te voorzien van een grondige make-over.

Vindbaar worden en blijven

Door continu gebruik te maken van zoekmachineoptimalisatie (SEO) blijft uw website vindbaar in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten gedurende de samenwerking. Wij houden dit voor u bij.

Z

Gericht adverteren

Als aanvulling kunnen wij met zoekmachineadvertenties (SEA) gericht targetten op specifieke trefwoorden. Met deze doelgerichte campagnes bereikt u uw doelgroep. Dit is flexibel en budgetten kunt u zelf bepalen.

Rapportages

Uiteraard krijgt u van QualityClicks regelmatig de resultaten van uw campagne toegestuurd, onder meer met rapportages. Ons specialistisch team staat altijd voor u klaar en onderhoudt persoonlijk contact met u.

Contact ons

Kwaliteit & gemak!

Laat niets aan het toeval over en kies voor ons meest volledige dienstverlening. Wij laten uw bedrijf graag kwalitatief uitblinken op het internet zonder dat dat u daar enig omkijken naar heeft!

Adresgegevens

Het Arsenaal 32B
1781 XP Den Helder

Telefoon

085 – 064 5248

E-mail

info@qualityclicks.nl